• dodeladiploma (1).jpg
  • dodeladiploma (2).jpg
  • dodeladiploma (3).jpg
  • dodeladiploma (4).jpg
  • dodeladiploma (6).jpg
  • dodeladiploma (7).jpg
  • dodeladiploma (8).jpg

КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ УЧЕНИКА У ДОМ ЗА ШКОЛСКУ 2020/21.ГОД. преузимање


Прелиминарна листа кандидата за смештај у дом ученика - прва расподела - 20.07.2020.

ученицe                 ученици


ПРИЈАВА ЗАИНТЕРЕСОВАНИХ УЧЕНИКА ЗА ПРЕОСТАЛА СЛОБОДНА МЕСТА У ДОМУ УЧЕНИКА преузимање


Образовни профили - РЕЗУЛТАТИ  УПИСА

Информатор за школску 2019/20.и 2020/21. годину

Представљамо школу будућим ученицима

Погледајте и остали презентациони материјал


Online настава на овом сајту је заштићена. Погледајте упутство како да се региетрујете и приступите настави.


Обустављен је конкурс за пријем у радни однос на неодређено време.
Одлука са образложењем је у секцији Догађања/вести

У складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој триторији Републике Србије, која је ступила на снагу 15.03.2020. године, установе образовања и васпитања неће радити од понедељка 16.03.2020. године.

Даље информације и упутства за ученике и запослене пратите у секцији  НАСТАВА ONLINE

Општа упутства у вези ванредног стања пратите у секцији ВЕСТИ

16.03.2020. године


У школској 2020/2021. години настава ће се остваривати у две смене.

Прву смену чиниће одељења првог и четвртог разреда и одељења ветеринарских техничара другог и трећег разреда, тј.  I-1, I-2, I-4, I-5, II-2, III-2, IV-1, IV-2 и IV-3.

Другу емену чине остала одељења другог и трећег разреда, тј. II-1, II-3, II-4, II-5, III-1, III-3, III-4 и III-5.

Прелиминарни распореду часова биће урађен до 24.08.2020 године.

Овде ће бити постављен коначан (усвојен) распоред извођења наставе по одељењима (до 31.08.2020.године).


 У току је реализација пројекта Фондације „Ана и Владе Дивац“ -  „Оснаживање младих пољопривредника“


vukova nagrada

 Наша школа је један од добитника  изузетне Вукове награде за 2018. годину. Више о осталим добитницима можете прочитати на линку Вукова награда 2018

Награда је додељена 5. фебруара 2019. године у Председништву Републике  Србије.   видеоНа овом сајту ћете наћи важне информације везане за образовне профиле, услове учења и рада, могућа запослења и даље образовање.

Ученици који заврше Пољопривредну школу постају стручњаци у области производње и прераде хране. Стицање дипломе Пољопривредне школе омогућава даље школовање и запошљавање у другим областима (медицини, образовању, култури, спорту..)

Ако нисте из Пожаревца, а упишете  било који образовни профил наше школе, можете сигурно очекивати смештај у дому ученика.

8.11.2019.

Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић посетио је ОШ „Свети владика Николај“ у Брадарцу где му је презентована апликација „Дигиталне ученичке задруге“. Министра Шарчевића су у ОШ у Брадарцу дочекали градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић са сарадницима, представници Школске управе Пожаревца, директори основних и средњих школа са територије Града Пожаревца. Након посете школи у Брадарцу министар је обишао и средњу Пољопривредну школу где је посетио радионице ове образовне установе и штандове ученичких задруга свих школа са територије Града Пожаревца.

Након обиласка Пољопривредне школе потписан је Споразум о сарадњи у вези ученичких задруга. Споразум су потписали министар Шарчевић и градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић. Овим споразумом се омогућује ученичким задругама да се формирају као правна лица и први тај споразум је потписан управо у Пожаревцу. Ученичке задруге ће сада моћи да конкуришу на конкурсима које расписује Град Пожаревац. Градоначелник је овом приликом рекао да ће свих 15 школа у Пожаревцу имати ученичке задруге и да ће на тај начин моћи да приходују продајом својих производа а да та средства могу да користе за набавку уџбеника, прибора, помоћ социјално угроженим ђацима као и за лечење болесних ученика.

Poseta ministra

stand ps