Тестови за матурске и завршне испите - додатни материјал

27.05.2020.

У циљу што боље припреме свих  учесника за реализацију матурских и завршних испита у јунском испитном року 2020.год., ЗУОВ је  припремио  додатни материјал за школе, наставнике и ученике :

        Упутства и додатни материјал- преузети са следећег линка ;

        Обуку за имплементацију матурских и завршних испита као видео презентацију се упутствима. Презентацију можете погледати на следећем линку.

   Такође,

   На страници сајта Завода за унапређивање образовања и васпитања, намењеној завршним и матурским испитима постављени су онлајн тестови за ученике који полажу тест стручно теоријских знања  по новом концепту. Тестови су састављени од задатака који су објављени у одговарајућим приручницима, прилагођени електронској форми и намењени ученицима искључиво за увежбавање (проверу усвојених знања). Тестовима се не  прикупљају никакви подаци о ученицима, њиховим школама нити успешности ученика на тестовима. Ученици могу приступати тестовима више пута.

 ~    

Драги ученици, Овај део сајта Завода за унапређивање образовања и васпитања намењен је вама, за припрему теста стручно теоријских знања. Тестови су анонимни и можете их радити више пута. Срећно!

- пољопривредни техничар

- ветеринарски техничар 

- прехрамбени техничар